May

Hem İlkbaharın gelişi hem de geridönüşüme dikkat çekmek için çocuklarımız geri dönüşüm malzemeleri ile saksılar tasarlayıp çiçek ektiler.

May

İlkbaharın gelişi ile birlikte çocuklara İlbahar deyince akıllarına ilk gelen canlıyı sorduk ve kelebek cevabını aldık.Kelebekleri maske ile sınıfımıza misafir ettik.

May

eTwinning proje etkinliğimiz olan ''Bileklik Yapıyorum'' çocuklar tarafından sevilerek yapıldı.

May

23 Nisan, tarihimizin dönüm noktalarından biridir. Milletimiz egemenliğini, yurdumuzu ele geçirmek isteyen düşmanlara ve bunlarla işbirliği yapanlara karşı savaşarak kazanmıştır, Bu nedenle egemenliğimiz, ulusal varlığımızın başında gelir. Nice 23 Nisanları birlikte kutlamak dileğiyle..

May

Doğumun, bereketin, sabrın, şefkatin, karşılıksız sevginin ve kucak açmanın simgesi tüm annelerin anneler gününü kutluyoruz.

Anasıfı öğretmenlerimizin hazırladığı Anneler Günü etkinliği büyük coşkuyla kutlandı.

May

Okulumuz 4/A sınıfı öğretmeni Şule KANİ'nin Being A STEAM Master Is Not About Gender! eTwinning projesi tüm hızıyla devam ediyor.

Nis

Projede çalışan Türk,Arnavut veRomanyalı öğrencilerimizin yaptığı yöresel yemeklerden oluşan kitabımızı incelemeden geçmeyelim.

Nis

Mrt

Kavanoz kapakları ile oyun tasarladık ve oynadık.Kendi oyuncağımızı atık maddeleri kullanarak yaptık. Çok eğlendik.

Mrt

3//B sınıfı olarak geri dönüşümü yaparak yaşayarak öğrendik ve küçülmüş kıyafetlerimizden çanta yaptık.

Mrt

3/A sınıfı Tema gönüllüsü olarak Orman Haftasi'nda yaptigi farkındalık çalışmalarını sergiledi.

Mrt

OKULUMUZ 4/A SINIFI ÖĞRENCİLERİ TOPLANTI SALONUMUZDA SİNEMA KEYFİ YAŞADILAR.

Mrt

REHBERLİK SERVİSİ OLARAK OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİN "HAYIR" DİYEBİLMELERİNİ DESTEKLEMEK VE VÜCUTLARINI TANIYARAK ONU KORUMAYI ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK İÇİN 1. VE 2. SINIFLARDA "İYİ DOKUNMA VE KÖTÜ DOKUNMA" İSİMLİ REHBERLİK ETKİNLİĞİ YAPILMIŞTIR.