ANKARA / MAMAK - Ege İlkokulu

Ock

3. ve 4. sınıf öğrencilerimizle yürüttüğümüz grup rehberlik çalışmamızın 4. oturumunu tamamladık.Öğrenclerimiz katıldıkları çalışmalar neticesinde sertifikalarını aldılar.

Ock

Okuma kültürünün gelişimine katkı sağlamak

Amacımız ;Öğrencilerimizde Kitap okumayı sevdirmek

Türkçeyi doğru ve güzel kullanma becerisini geliştirmek

Derslerdeki başarı oranlarını arttırmak olan projemizin Aralık ayı kitap kurtarımızı belirledik ve sertifikalarını teslim ettik.

Ock

Her çocuk psikolojik sağlamlık kapasitesi ile dünyaya gelmektedir. Çocuklarımızın psikolojik sağlıklarına destek olmak için onları doğru bir şekilde yönlendirmeliyiz.okulumuz rehberlik panosunda öğrencilerimizin sağlıklı ve mutlu büyümelerini desteklemek için rehberlik panomuzda" GÜÇ ŞEMSİYESİ " hazırlanmıştır. Psikolojik olarak güçlü olan çocuk ilerde karşılaştığı problemlerden kolayca çözümler yaratabilir.

Ock

Yeni yılınızı tebrik eder, ailenizle sağlıklı, huzurlu, mutlu ve bereketli bir yıl geçirmenizi dileriz.