ANKARA / MAMAK - Ege İlkokulu

Kas

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI KUTLU OLSUN.

Kas

Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri için 3/B öğrencileri noktalarla Atatürk portrelerini tamamlamışlardır.

Ekm

Sonbahar renkleri ile özgün ve eğlenceli çerçeve etkinliğimiz.

Ekm

3/A öğrenciler Cumhuriyetimizin 100.yılı ile ilgili kodlama çalışmaları yapmıştır.

Ekm

3/A sınıfı Turkiye is bankasi İktisadi Bagimsizlik Muzesi gezisi/ cumhuriyet Postası etkinligi

Ekm

EGE İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ CODEWEEK HAFTASI KAPSAMINDA KODLAMA ETKİLİĞİNE KATILDILAR.

Ekm

Zıt anlamlı kelimelerin pekiştirilmesi amacıyla hem öğrendiklerini tekrar etmelerini hem de eğlenerek öğrenmeyi sağlamak için Domino taşlarından esinlendiğimiz etkinliğimiz.

Ekm

Romen rakamlarını Web 2 aracı olan Tarsia ile pekiştirme çalışmaları yaptık. Hem eğlendik hem de öğrendik.

Ekm

3 boyutlu mandala etkinliğimiz.

Ekm

Dünya'nın katmanlarını oyun hamuru ile oluşturup,en dıştan en içe doğru öğrendik.

Ekm

Okulumuzda Mamak Ram işbirliği ile düzenlediğimiz Dünya Disleksi Günü Farkındalık programında bizleri katılımları ile onurlandırılan Mamak Kaymakamımız Sayın Ali Sırmalı, Kaymakam Refiki Sayın Mustafa Köroğlu,Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Elif Özbek, Şube Müdürümüz Sayın Behrin Sapan, Mamak Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürümüz Sayın Gani Peker ve Okul Müdürlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunarız

AVRUPA DİLLER GÜNÜ ETKİNLİĞİMİZ ÇOCUKLARIMIZIN KATILIMIYLA GERÇEKLEŞTİ.

3/A sınıfı Dünya'nın Katmanları Oyunumuz