Ara

DEĞERLER EĞİTİMİ VE REHBERLİK PANOLARIMIZ DÜZENLİ OLARAK DÜZENLENMEKTEDİR.

Ara

AKADEMİK BAŞARIYI ARTTIRMAK ÖĞRENCİLERİMİZLE 4 HAFTA SÜREN GRUP REHBERLİK ÇALIŞMASI YÜRÜTTÜK.

Ara

Bakanlığımızın himayelerinde başlatılan 'Dilimizin Zenginlikleri' projesi sayesinde öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini yakından tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecekler.

Detaylar için...

Ara

Güneşli günü oyun oynayarak değerlendirdik.

Ara

Türk Malı Haftası kapsamında öğrencilerimizle hazırladığımız Bereket Kaşıklarımız.

Ara

NESLİ TÜKENEN HAYVANLARLA İLGİLİ RESİM ÇALIŞMASI YAPTIKTAN SONRA ÇOCUKLARIN ÇİZİMLERİNİ WEB 2 ARACI İLE CANLANDIRDIK.HEM ÖĞRENDİK HEM DE ÇOK EĞLENDİK.

Ara

Daha iyi ve güzel bir Dünya için çocuklarımızla el ele verip, sürdürülebilirlik konusunda farkındalık oluşturmak için başladığımız eTwinning projemizin poster ve Logo çalışması.

Kas

Çocuklarımıza demokrasi kavramının ne anlama geldiğini yaparak ve yaşayarak öğrenmelerini sağlamak için sınıf başkanlığı seçimleri yapılmıştır. Başkan adayları neden kendilerinin başkan olmak istediklerini arkadaşlarına anlatmış ve sınıf arkadaşları da kimin başkan olacağına oy kullanarak karar vermişlerdir.

Sevgili Öğrencilerimiz;

Ara  tatil sürecinde sevdiklerinize  zaman ayırmanızı, eğlenmenizi, dinlenmenizi ve kaliteli zaman geçirmenizi, tatilin sonunda, dinlenmiş , daha çok motive olmuş daha  zinde olarak  sizlerle okullarımızda buluşmayı diliyorum

İyi tatiller

Kas

Bağımsızlık savaşımızın önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ü, aramızdan ayrılışının 85. yılında sevgi, saygı ve minnetle anıyor, İstiklal mücadelemizin tüm kahramanlarınarahmet, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

Kas

OKULUMUZ CODEWEEK HAFTASI KAPSAMINDA KODLAMA ETKİNLİĞİNE KATILMIŞTIR.

Kas

SORUMLULUK DEĞERİ ETKİNLİKLERİNDEN ''EVDEKİ SORUMLULUKLARIMIZ ''ADLI ÇALIŞMA ÖĞRENCİLER TARAFINDAN EKSİKSİZ YAPILMIŞ VE SORUMLULUKLARINI YERİNE GETİRMİŞLERDİR.

Kas

3/B SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN RAHMİ KOÇ MÜZESİ GEZİSİ.

Kas

KIZILAY HAFTASI DÜZENLENEN ETKİNLİKLERLE OKULUMUZDA KUTLANDI.