Ege İlkokulu

03123920708
03123920708
Adres
A Blok Fahri Korutürk Mahallesi Şehitler Caddesi 905 Sokak No1 Mamak ANKARA B Blok Durali Alıç Mahallesi Şehitler Caddesi No35 Mamak ANKARA
Vizyon
Eğitim ve öğretimde bilgi toplumunun ve teknolojik gelişimin gerektirdiği özelliklere sahip; öğrencisi, personeli ve mezunu olmaktan gurur duyulan; değişim ve gelişimi kendi bünyesinde özümseyen ve yol gösterici olan bir eğitim Okulu olmak.
Misyon
Milli eğitimin temel amaçları ve genel ilkeleri doğrultusunda, paylaşımcı, işbirliğine dayalı, yeniliğe açık bir yönetim anlayışı içerisinde eğitim öğretim alanındaki mevcut kaynakları en iyi şekilde değerlendirerek verimliliği artırmak ve gelişimini sağlamak; bugünün küçüğü yarının büyüğü olan gençlerimizi bilimsel, sosyal, kültürel ve ahlaki açıdan en iyi şekilde yetiştirmek için varız.
Başarılar
Okulumuz Comenıus Çalışması kapsamında Avrupadaki Ortaklarıyla(Macaristan,İtalya,Çek Cumhuriyeti) Karşılıklı olarak 2 yıl sürecek projeyi yürütmektedir. Okulumuz ayrıca bu yıl Temiz Okul,Sağlıklı Okul kapsamında Beyaz Bayrakla ödüllendirilmiştir.
09.00-14.30
DOĞALGAZ KALORİFERLİ
Ulaşım
Okulumuza Kızılay´dan 340 ve 341 Ulus´tan 339 Ego otobüsleri ayrıca Ege Mahallesi Dolmuş ve Özel Halk Otobüsleri gelmektedir.
Yerleşim Yeri
A Blok: Fahri Korutürk Mahallesi Şehitler Caddesi 905 Sokak No:1 Mamak ANKARA B Blok: Durali Alıç Mahallesi Şehitler Caddesi No:35 Mamak ANKARA
İlçe Merkezine 2 Km İl Merkezi Ulus ve Kızılay´a 6 Km