ANKARA / MAMAK - Ege İlkokulu

Ege İlkokulu

DURALİ ALIÇ MAHALLESİ ŞEHİTLER CADDESİ NO 35 MAMAK/ANKARA
Vizyon
Eğitim ve öğretimde bilgi toplumunun ve teknolojik gelişimin gerektirdiği özelliklere sahip; öğrencisi, personeli ve mezunu olmaktan gurur duyulan; değişim ve gelişimi kendi bünyesinde özümseyen ve yol gösterici olan bir eğitim Okulu olmak.
Misyon
Milli eğitimin temel amaçları ve genel ilkeleri doğrultusunda, paylaşımcı, işbirliğine dayalı, yeniliğe açık bir yönetim anlayışı içerisinde eğitim öğretim alanındaki mevcut kaynakları en iyi şekilde değerlendirerek verimliliği artırmak ve gelişimini sağlamak; bugünün küçüğü yarının büyüğü olan gençlerimizi bilimsel, sosyal, kültürel ve ahlaki açıdan en iyi şekilde yetiştirmek için varız.
Başarılar
Okulumuz Comenıus Çalışması kapsamında Avrupadaki Ortaklarıyla(Macaristan,İtalya,Çek Cumhuriyeti) Karşılıklı olarak 2 yıl sürecek projeyi yürütmektedir. Okulumuz ayrıca bu yıl Temiz Okul,Sağlıklı Okul kapsamında Beyaz Bayrakla ödüllendirilmiştir.
Öğretim Şekli :İKİLİ
08:00-12:50 13:00-17:50
DOĞALGAZ KALORİFERLİ
ADSL (8 Mbit)
İNGİLİZCE
Pansiyon Bilgileri
YOK
0 - YOK
Ulaşım
Okulumuza Kızılay´dan 340 ve 341 Ulus´tan 339 Ego otobüsleri ayrıca Ege Mahallesi Dolmuş ve Özel Halk Otobüsleri gelmektedir.
YOK
Durali Alıç Mahallesi Şehitler Caddesi No:33/1 Mamak ANKARA